• ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ

  "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Συζητώντας τις ηθικές, ιατρικές και τεχνολογικές προκλήσεις"

  Η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19 Μαίου 2024 στις 7:15 μμ. με καλεσμένο ομιλητή τον Εντατικολόγο, Διευθυντή της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριο Ματάμη.
  Ο κ. Ματάμης έχει πολυετή εμπειρία με ασθενείς τελικού σταδίου και με ασθενείς βαρέως πάσχοντες. Το θέμα είναι πολύ επίκαιρο ιδιαίτερα σήμερα που η τεχνολογία μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια της ζωής αλλά όχι αναγκαστικά και την ποιότητα της ζωής.

   

   

   Στους παρευρισκόμενους ιατρούς του ΙΣΗ δόθηκε ένα Μόριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας (Πλατεία Ρακτιβάν 1, Βέροια, πλατεία Ωρολογίου, 3ος όροφος, στον ίδιο όροφο με τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ !

  ΠΡΟΣΟΧΗ !

  ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ :

  Πριν την υπογραφή συμβολαίου ή αγορά ακινήτου για άδεια ιατρείου και πριν από την διαμόρφωση των χώρων του, συμβουλευτείτε μηχανικό ο οποίος θα πιστοποιεί ότι το ακίνητο πληροί τα κριτήρια (βεβαίωση χώρου κύριας χρήσης, χωροθέτηση κ.λ.π) με βάση την κείμενη νομοθεσία.

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας Copyright 2015 - 2019 © isimathia.gr. Developed by Antignosis