ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

Την Ημαθία και τον Ιατρικό μας Σύλλογο επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Ελενα Σώκου, συνοδευόμενη από στελέχη του Πρωθυπουργικού Γραφείου.

Από τον Ιατρικό Σύλλογο παρευρέθησαν εκτός από τον Πρόεδρο, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κοντοτάσιος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ρούσος.

Η συνεργάτης του Πρωθυπουργού τόνισε ιδιαίτερα την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη για βελτίωση του Συστήματος Υγείας στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς.

Ο Πρόεδρος μετέφερε τις θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, όπως την υποστελέχωση σε Ιατρικό και λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων μας, την ανάγκη για αλλαγή στο μισθολόγιο των γιατρών του ΕΣΥ, το αφορολόγητο των εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ, την αναγκαιότητα κατάργησης του clow back στους εργαστηριακούς γιατρούς, τη σύμπραξη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα προς όφελος των πολιτών και άλλα.

Η κα Σώκου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και γνώση για τα ζητήματα που της θέσαμε, μας κάλεσε δε να επισκεφθούμε το Πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη όποτε επιθυμήσουμε.

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας Copyright 2015 - 2019 © isimathia.gr. Developed by Antignosis