Τον Σεπτέμβριο η 20ή Εκπαιδευτική Διημερίδα: Πρακτικά παιδιατρικά & νεογνολογικά θέματα

23/09/2023

20ή Εκπαιδευτική Διημερίδα:
Πρακτικά παιδιατρικά & νεογνολογικά θέματα

23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023 | Royal Patras

Για 20ή συνεχή χρονιά η Παιδιατρική Κλινική του “Καραμανδανείου”, Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών  πραγματοποιεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023 εκπαιδευτική διημερίδα με θέμα “Πρακτικά παιδιατρικά & νεογνολογικά θέματα“, στο Royal Patras (Ακτή Δυμαίων 51, Πάτρα). Συνδιοργανωτής της φετινής διημερίδας είναι η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Άγιος Ανδρέας”.

Σκοπός της διημερίδας είναι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση πάντα σύμφωνα με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα. Οι απαιτήσεις των καιρών μάς προσδίδουν αίσθημα ευθύνης, αλλά και αρκετούς προβληματισμούς σχετικά με την αντιμετώπιση όχι μόνο επιστημονικών, αλλά κοινωνικών και οικογενειακών κρίσεων που άμεσα επηρεάζουν τις ευαίσθητες παιδικές ψυχές.

Η συμμετοχή στην Διημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με 13 μόρια Ιατρικής Εκπαίδευσης (CMECMD credits).

Κατά την διάρκεια της Διημερίδας θα διεξαχθεί Κλινικό Φροντιστήριο με θέμα “ΚΑΡΠΑ (CPR στα παιδιά)”  για συγκεκριμένο αριθμό εκπαιδευόμενων (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας-προεγγραφές στο info@synedra.gr).

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της Διημερίδας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Κάντε εγγραφή εδώ.

Οργανωτική Επιτροπή

Μαρία Ηλιοπούλου
Υπεύθυνη διευθύντρια
Παιδιατρική Κλινική – Γενικό Νοσοκομείο
Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο»

Ιωάννης Κουλούρας
Υπεύθυνος διευθυντής
Μονάδα Νεογνών – Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας»

Διοργάνωση:

Event Management:

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας Copyright 2015 - 2019 © isimathia.gr. Developed by Antignosis