Σεμινάριο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών Υγείας ενάντια στη Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών- Τρίτη 17 Μαΐου 2022

17/05/2022 εως 17/05/2022

Εκ μέρους του Σωματείου ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία διαδικτυακή ημερίδα που θα υλοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 17 Μαΐου και στόχο έχει να επιμορφώσει επαγγελματίες υγείας της περιοχής για τη διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία σεξουαλικής κακοποίησης.

Το webinar υλοποιείται σε συνεργασία με τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΕΚΠΑ και το Τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Σε αυτή την προσπάθεια, έχουμε αρωγό μας τους εξειδικευμένους παιδιάτρους του Yale University και Dartmouth College των ΗΠΑ.

Το webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα δοθεί και βεβαίωση συμμετοχής. Εγγραφές μπορούν να γίνουν στο ακόλουθο link

https://projector-web.gr/everest/gr/1705/registration

Ακολουθούν όλες οι πληροφορίες.

Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μπορούσατε να προωθήσετε την παρούσα ενημέρωση στα μέλη σας, ώστε να διαδοθεί το μήνυμά μας και όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματίες υγείας να συμμετάσχουν.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων,

 

Ελίνα Κουτρομάνου

Υπεύθυνη Ιστοσελίδας & Social Media

ELIZA – Σωματείο Ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού

Ερμού & Χριστοπούλου 2, Αθήνα 10563

+30 2103231704, +30 698 9588878

e.koutromanou@eliza.org.gr

www.eliza.org.gr

View this email in your browser
Το 1ο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης ενάντια στη Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών εκπονείται, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, από τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΕΚΠΑ και το τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΙΖΑ.

Σε αυτή την προσπάθεια, έχουμε αρωγό μας εξειδικευμένους παιδιάτρους απο την Ιατρική Σχολή του Dartmouth College και του Yale University των ΗΠΑ.

 

 

 

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και ώρα 15.00 – 18.00.

 

 

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

 

Η εγγραφή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν.
Με την ολοκλήρωση, ο κάθε συμμετέχοντας εφόσον έχει συμπληρώσει τα ερωτηματολόγια (pre &post) θα μπορεί να κατεβάσει τη βεβαίωση παρακολούθησης απο την πλατφόρμα.

Πατώντας στο παρακάτω κουμπί εγγραφής, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.

 

 

Σύνδεσμος εγγραφής
https://projector-web.gr/everest/gr/1705/registration

Το webinar θα μαγνητοσκοπηθεί για εκπαιδευτικούς λόγους.

 

 

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας , για την παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης του σεμιναρίου «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών: Ώρα για δράση από τους Επαγγελματίες Υγείας» εισέρχεστε στη διαδικτυακή πλατφόρμα https://projector-web.gr/everest/gr/eliza1612/registration

Στη δεξιά πλευρά της σελίδας καταχωρείτε τα ακόλουθα στοιχεία εισόδου :

E-mail : το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας
Κωδικός : τη λέξη eliza

Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ EVENT» και «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ».

 

 

Παρακαλούμε μέχρι την Τρίτη 17 Μαΐου στις 12:00 π.μ, όπως συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα κληθείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εκ νέου, ώστε να αξιολογηθεί η αλλαγή στη γνώση και στάση σας και κατόπιν να σας αποσταλεί η βεβαίωση συμμετοχής. Οι πληροφορίες που θα συμπληρώσετε θα αξιοποιηθούν για εκπαιδευτικούς και μόνο λόγους και δεν πρόκειται να γίνει καμία συσχέτιση των προσωπικών σας στοιχείων με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης.

Pre-seminar – Ερωτηματολόγιο PHOS

Post-seminar – Ερωτηματολόγιο PHOS

 

Φορέας Διοργάνωσης

 

Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού
Ερμού & Χριστοπούλου 2
105 63 Αθήνα
τηλ: +30 210 3231704
email: info@eliza.org.gr
www.eliza.org.gr

 

 

 

Γραμματεία Σεμιναρίου

 

Everest Travel & Congresses
Λυκούργου 14-16, 10552, Αθήνα
τηλ: 2103249242
email: conference@everesttravel.gr
www.everesttravel.gr

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας Copyright 2015 - 2019 © isimathia.gr. Developed by Antignosis