ΠΕΜΠΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 | 10:00 ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑ-COVID ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

11/11/2021

ONASSIS HEALTH DAY 2021

ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑ-COVID ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 | 10:00

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤO LIVEMEDIA.GR

Η πανδημία της COVID-19 είναι ένα από αυτά τα γεγονότα στην ιστορία που οδηγούν σε επιτάχυνση των αλλαγών σε επίπεδο επιστήμης, κοινωνίας, πολιτικής και οικονομίας. Η ημερίδα με κεντρική θεματική τις «Προβλέψεις και Προκλήσεις στην Υγειονομική Περίθαλψη» έχει σκοπό να εντοπίσει αυτές τις αλλαγές, να σκιαγραφήσει την προσαρμογή μας σε αυτές και να διερευνήσει τις δυνατότητες που ανοίγονται για ασθενείς, επιστήμονες αλλά και νομοθέτες μέσα από αυτές.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει τρεις βασικές ενότητες. Κάθε ενότητα, με τη σειρά της, αποτελείται από επιμέρους παρουσιάσεις και στο τέλος κάθε ενότητας θα ακολουθήσει σύντομη ανακεφαλαίωση από τους συντονιστές και συζήτηση στη βάση σημαντικών ερωτημάτων από το κοινό.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες και ερευνητές, Καθηγητές Πανεπιστήμιου, πολιτικοί και εκπρόσωποι της αγοράς υγείας μοιράζονται τις γνώσεις και τους προβληματισμούς τους στο σημείο που η πολιτική υγείας συναντά την κοινωνία των πολιτών στη μετά την πανδημία εποχή. Σε μια περίοδο που η δημόσια υγεία αποτελεί κεντρικό πολιτικό ζήτημα, επιλέγουμε να μιλήσουμε για το σύστημα υγείας των επόμενων 20 ετών, να πείσουμε για την αναγκαιότητα να ακούμε την επιστήμη και τον ορθό λόγο και να κατανοήσουμε το ψηφιακό αύριο που έρχεται.

Ξεχωριστή στιγμή θα είναι η παρουσίαση από τον ιατρό Dr. Drew Weissman, του οποίου η πρωτοποριακή έρευνα οδήγησε στη δυνατότητα ασφαλούς ανάπτυξης εμβολίων mRNA, τα οποία χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στη μάχη για την καταπολέμηση της COVID-19.

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας Copyright 2015 - 2019 © isimathia.gr. Developed by Antignosis