Ειδικό Course για το Υπερηχογράφημα των 11-13 Eβδομάδων της Kύησης

22/09/2023

Πρόσκληση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

H Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και στη Γυναικολογία διοργανώνει το ειδικό course για το Υπερηχογράφημα των 11-13 εβδομάδων της κύησης που θα λάβει χώρα στις 22 Σεπτεμβρίου 2023 με θεωρητική και πρακτική άσκηση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Όλοι ξέρουμε ότι το υπερηχογράφημα αυτό άλλαξε κυριολεκτικά την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης και τον τρόπο που ασκείται σήμερα η ειδικότητα μας.
Επειδή ακριβώς στην χώρα μας το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που παρακολουθούνται σε οργανωμένα κέντρα κάνει την εξέταση αυτή, οι Μαιευτήρες- Γυναικολόγοι πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τον τρόπο που εκτελείται και τις διαγνωστικές πληροφορίες που προσφέρει.
Όπως θα δείτε στο πρόγραμμα το οποίο σας αποστέλλουμε, ο σχεδιασμός αυτού του course έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες του Fetal Medicine Foundation.

Οι διαλέξεις και η πρακτική άσκηση θα γίνουν από ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς και την μαία Αργυρώ Συγγελάκη.
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται, οργανωμένα, αυτό το σεμινάριο στην Ελλάδα και είμαι βέβαιος ότι θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και χρήσιμο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, όπως σε όλα τα σεμινάρια που οργανώνουμε, πρέπει λοιπόν να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

Σας περιμένουμε με χαρά!

Καθηγητής Γεώργιος Μακρυδήμας
Υπεύθυνος Σεμιναρίου

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας Copyright 2015 - 2019 © isimathia.gr. Developed by Antignosis