Δηλώσεις συμμετοχής στο Διεθνές Σεμινάριο για το ρόλο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας για τον Καρκίνο

09/02/2024

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), σε συνεργασία με την Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογίας (ASCO), έχει την τιμή να διοργανώνει το Διεθνές Σεμινάριο για το ρόλο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας για τον Καρκίνο με τίτλο “Cancer Control in Primary Care Course”, το οποίο θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2024 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Επίσημη γλώσσα του σεμιναρίου είναι η ελληνική.

Οι Πρόεδροι της Επιστημονικής Επιτροπής, κ.κ. Ι. Μπουκοβίνας, Χ. Λιονής και Ν. Τσουκαλάς, έχουν προετοιμάσει ένα εντατικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, στο οποίο συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Αμερική, την Ευρώπη και τη χώρα μας, με εξειδίκευση και εμπειρία στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας για τον καρκίνο.

Οι κεντρικοί ομιλητές θα παρουσιάσουν υψηλής ποιότητας διαλέξεις σε συνδυασμό με διαδραστικές συζητήσεις και case based ομιλίες, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Για το προκαταρκτικό πρόγραμμα επισκεφτείτε το σύνδεσμο.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία στη σχετική φόρμα. To σεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως σε ιατρούς που ασχολούνται με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια πρόληψη, τη διάγνωση του καρκίνου και την ιχνηλάτηση του δρόμου του ασθενούς με καρκίνο, ή και σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα που θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσει τις εργασίες του.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2024 και γραμματεία της επιστημονικής εκδήλωσης είναι η ETS – Events and Travel Solutions.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν το ρόλο της πρωτοβάθμιας φροντίδας στον καρκίνο, αποκτώντας παράλληλα απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε σημαντικά θέματα που αφορούν στον τομέα αυτό. Οι βασικοί στόχοι της είναι:

  • η κατανόηση του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει η πρωτοβάθμια φροντίδα στην αντιμετώπιση του καρκίνου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών,
  • η εφαρμογή των πιο πρόσφατων επιστημονικών εξελίξεων και πρακτικών στην πρωτοβάθμια φροντίδα για τον καρκίνο, προωθώντας την εφαρμογή τους στην καθημέρα κλινική πράξη,
  • αλλά και εν γένει η ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων που αφορούν στην πρωτοβάθμια φροντίδα για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων όπως η πρωτογενής και δευτερογενής πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση, και άλλες κρίσιμες πτυχές της πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Cancer Control in Primary Care Course μπορείτε να βρείτε στην ΕΟΠΕ (κα Ναταλία Χατζηφώτη, 2106457971, nchazifoti@hesmo.gr) καθώς και στο συνημμένο Save-the-date.

Με εκτίμηση
Λεωφ. Αλεξάνδρας 105
114 75 Αθήνα
Τ&F: 2106457971
e-mail: hesmo@otenet.gr
ΕΟΠΕΤα Νέα της ΟγκολογίαςForum of Clinical Oncology29ο ΕΣΚΟ

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας Copyright 2015 - 2019 © isimathia.gr. Developed by Antignosis