ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10/2022

                                                                                           ΒΕΡΟΙΑ 12/10/2022

                ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ  ΙΣΗ                                                                             

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, οι εκλογές των Ιατρικών Συλλόγων θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αποφάσισε οι επικείμενες εκλογές να διεξαχθούν για 1η φορά και με ηλεκτρονικό τρόπο, παράλληλα με τον παραδοσιακό τρόπο της διά ζώσης ψηφοφορίας στην κάλπη.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα γίνει μέσω της «ψηφιακής κάλπης Ζευς» η οποία είναι ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο.

Οδηγίες για τη χρήση του συστήματος μπορείτε να βρείτε στο: https://zeus.grnet.gr/zeus/resources/   (στο πεδίο οδηγίες για τους ψηφοφόρους- οδηγός ψηφοφόρου για ‘’ψηφοφορία με συνδυασμούς’’).

Η πρόσβαση των ψηφοφόρων στο πληροφοριακό σύστημα ΖΕΥΣ επιτυγχάνεται μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στον Παγκόσμιο Ιστό (web browser).

Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν εντός του καθορισμένου χρονικού διαστήματος (08:00 – 20:00) και λαμβάνουν ψηφιακή απόδειξη της συμμετοχής τους.

Ο ψηφοφόρος λαμβάνει μήνυμα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, το οποίο τον πληροφορεί για τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες έναρξης και λήξης της ψηφοφορίας, ενώ περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας της εφορευτικής επιτροπής καθώς και του υπεύθυνου διαχειριστή της ψηφοφορίας.

Στο μήνυμα περιέχεται ένας προσωπικός και απόρρητος σύνδεσμος (link). Η διαδικασία υποβολής της ψήφου ξεκινά ακολουθώντας το σύνδεσμο αυτό και μόνο εντός του χρονικού διαστήματος που έχει καθοριστεί για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει όσες φορές επιθυμεί εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Κάθε νέα ψήφος διαγράφει αυτομάτως την προηγούμενη, ενώ το αποδεικτικό της ακύρωσης της προηγούμενης ψήφου περιλαμβάνεται και στην ψηφιακή απόδειξη καταχώρισης ψήφου που αποστέλλεται στον ψηφοφόρο.

Ο υπεύθυνος διαχειριστής της ψηφοφορίας σε συνεργασία με την εφορευτική επιτροπή, ελέγχει αν ο ψηφοφόρος που θα προσέλθει στην κάλπη δεν έχει ψηφίσει ηλεκτρονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι είτε ηλεκτρονικά, είτε δια ζώσης θα γίνουν 4 ψηφοφορίες:

α) για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (βάζουμε έως 11 σταυρούς προτίμησης – ο υποψήφιος πρόεδρος θέλει σταυρό προτίμησης)

β) για την εκλογή των εκπροσώπων του ΙΣΗ στον ΠΙΣ  βάζουμε έως 6 σταυρούς προτίμησης)

γ) για την εκλογή των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου (βάζουμε έως 6 σταυρούς προτίμησης – ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος δεν θέλουν σταυρό προτίμησης)

δ) για την εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής (βάζουμε έως 3 σταυρούς προτίμησης)

Κάθε ιατρός που θα προσέρχεται στα γραφεία του Συλλόγου για να ψηφίσει, θα πρέπει να επιδεικνύει την ιατρική του ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στο 6973987850 (ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ) ή στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου τηλ. 2331024740.

 

 

 

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας Copyright 2015 - 2019 © isimathia.gr. Developed by Antignosis