ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ”

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας ξεκινάει το πρόγραμμα συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης για την εκπαιδευτική περίοδο 2023 – 2024 (περισσότερες πληροφορίες θα σας αποσταλούν σε επόμενο email).
Η πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 6:30 μμ στην αίθουσα  του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας (δίπλα από τα γραφεία του ΙΣΗ).
Καλεσμένος μας ομιλητής θα είναι ο γνωστός σε πολλούς παθολόγος Γεώργιος Παππάς ο οποίος θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του μιλώντας μας με θέμα:
“ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ”
Ο Γεώργιος Παππάς έγινε μεν γνωστός από το Facebook όπου δημοσιεύει τακτικά το “Ημερολόγιο του Κορωνοιού” αλλά έχει μια μεγάλη προϋπηρεσία και εμπειρία στο χώρο των λοιμώξεων όπως μπορείτε να δείτε στο σύντομο βιογραφικό του.
Πέραν της ενδιαφέρουσας διάλεξης, η πρώτη αυτή συνάντηση αποσκοπεί ΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ καλύτερα μεταξύ μας νοσοκομειακοί, αγροτικοί, ιδιώτες, ειδικευόμενοι, συνταξιούχοι, όλοι οι ιατροί του Συλλόγου, μέσα σε μια πολύ ζεστή και συναδελφική ατμόσφαιρα!
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της συνάντησης κάνοντας κλικ εδώ https://medicalwebinars.blogspot.com/2023/09/lessons-learned-covid-pappas.html ).
Σας περιμένουμε όλους, βοηθήστε με την παρουσία σας να επιτύχει η προσπάθεια!
Με εκτίμηση
Πρόδρομος Ισαακίδης
Πρόεδρος ΙΣΗ

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας Copyright 2015 - 2019 © isimathia.gr. Developed by Antignosis